skip to Main Content
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

Η Ομάδα Συντονισμού λειτουργεί συνεργατικά πιστεύοντας βαθιά στις αξίες του εθελοντισμού, της ισότητας και της δημιουργικότητας για να ενώσει την κοινότητα του Πανεπιστημίου μας μέσω βιωματικών εθελοντικών δράσεων και special events.

Η Ομάδα Συντονισμού έχει τις ακόλουθες αρμοδιότητες:

  • Επικοινωνία με αρμόδιες υπηρεσίες του Πανεπιστημίου για σχεδιασμό δράσεων για τη διατήρηση της ποιότητας των κτηριακών υποδομών του ΟΠΑ με την κινητοποίηση της κοινότητάς του.
  • Επικοινωνία με φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών- μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, συλλόγους, ιδρύματα και άλλους κοινωφελείς οργανισμούς – με στόχο την συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Πανεπιστημίου.
  • Σχεδιασμό και υλοποίηση εθελοντικών δράσεων: η ομάδα σε συνεργασία με οργανισμούς σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις, στις οποίες συμμετέχει εθελοντικά η κοινότητα του ΟΠΑ.
  • Προσέλκυση εθελοντών: η ομάδα προσελκύει εθελοντές μέσω προώθησης των δράσεων και εκδηλώσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.
AUEB VOLUNTEERS TEAM

Πετρούλα Καραγιάννη
Program Responsible
Πρυτανεία

Η Πετρούλα είναι Business Development Manager στο ΟΠΑ από το 2012. Μετά την αποφοίτησή της από το ΟΠΑ το 2005 εργάστηκε στην AIESECInternational (Ρότερνταμ) ως Global Vice President Finance, στη UBS (Ζυρίχη) ως Group Strategy Analyst και στη συνέχεια σε projects γύρω από την εκπαίδευση και ανάπτυξη νέων, στον κοινωνικό τομέα στην Ελβετία και στην Ελλάδα, όπως το πρόγραμμα ReGeneration. Ξεκίνησε την επαφή της με τον εθελοντισμό από τα φοιτητικά της χρόνια και παραμένει ενεργή εθελόντρια με ποικίλους τρόπους μέχρι και σήμερα. Η Πετρούλα είναι απόφοιτος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ και κατέχει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση της Εκπαίδευσης από το Πανεπιστήμιο του Leicester (UK). Έχει ταξιδέψει σε περίπου 50 χώρες σε όλον τον κόσμο, λατρεύει την ινδική, κινέζικη και αργεντίνικη κουζίνα, και τον ελεύθερο χρόνο της τον περνάει κάνοντας τζόγκινγκ, γιόγκα, μαθαίνοντας tango και γράφοντας μικρές ιστορίες.

Γιάννης Αποστόλου
Website Manager
Πληροφορικής

Ο Γιάννης σπουδάζει Πληροφορική. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γρεβενά και από μικρός τον γοήτευε αυτός ο τομέας. Με την κοινωνική προσφορά ασχολείται από την τρίτη λυκείου όπου ενόψι πανελλαδικών δημιούργησε μια ιστοσελίδα για να βοηθήσει τους συμμαθητές του στο Α’ θέμα πανελλαδικών ενώ έδινε παράλληλα πανελλαδικές. Του αρέσει να «αρπάζει» κάθε ευκαιρία τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

Γεωργία Δελογιάννη
Project Coordinator & Social Media Manager
Στατιστικής

Η Γεωργία αγαπά τη μουσική και παθιάζεται αρκετά με ότι ασχολείται κατά καιρούς. Αν και αισιόδοξη πως όλα θα πάνε καλά σκέφτεται πάντα και το χειρότερο σενάριο. Πιστεύει πως όσα εμπόδια και να έρθουν στη ζωή αν κάτι το θέλεις πραγματικά θα το φτάσεις στην κορυφή.

Λία Καζόγλου
Project Coordinator
ΟΔΕ

Η Λία είναι φοιτήτρια του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με ιδιαίτερη αγάπη για τα μαθήματα μάνατζμεντ. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται κυρίως με τον αθλητισμό, εναλλάσσοντας αντικείμενα συχνά, καθώς της αρέσει η ποικιλομορφία. Μέσω του προγράμματος εθελοντισμού επιθυμεί να προσφέρει ουσιαστικό έργο στην κοινότητα του πανεπιστημίου εξελίσσοντας παράλληλα τις οργανωτικές της ικανότητες.

Στάθης Κατωπόδης
Project Coordinator
ΟΔΕ

Ο Στάθης είναι απόφοιτος του τμήματος ΟΔΕ. Από τα 16 του ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό. Στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού ήταν από τον Ιούνιο του 2017 έως και τον Νοέμβριο του 2019 Υπεύθυνος Μάρκετινγκ ενώ τον τελευταίο καιρό ως Συντονιστής έχει ένα έντονο ενδιαφέρον γύρω από θέματα Φύλου και Ισότητας. Ασχολείται επαγγελματικά με το Μάρκετινγκ και την παραγωγή περιεχομένου ενώ τον ελεύθερο χρόνο του παίζει πιάνο και απολαμβάνει «καλή» και «κακή» τηλεόραση.

Κατερίνα Κοπανίδη
Project Coordinator
Στατιστικής

Η Κατερίνα σπουδάζει Στατιστική αλλά ονειρεύεται καριέρα στον χώρο του Μάρκετινγκ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και από μικρή εκδήλωσε την καλλιτεχνική της κλίση, μέσω μαθημάτων πιάνου, χορού και συμμετοχής στη θεατρική ομάδα του σχολείου της. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται πολύ ενεργά με τον εθελοντισμό, μέσω ΜΚΟ ή σε φοιτητικές εκδηλώσεις. Λατρεύει τα ταξίδια, της αρέσουν οι ξένες γλώσσες και στον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει βιβλία ή βλέπει ταινίες.

Μαρία Μιχοπούλου
Project Coordinator
ΛΟΧΡΗ

Η Μαρία είναι φοιτήτρια στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΟΠΑ και μέλος της ομάδας συντονισμού του προγράμματος εθελοντισμού του ΟΠΑ. Της αρέσει πολύ να ταξιδεύει και να περνάει χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους της.

Μάρω Παπαδοπούλου
Project Coordinator
ΛΟΧΡΗ

Η Μάρω Παπαδοπούλου είναι φοιτήτρια στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το τένις, αλλά και τις ξένες γλώσσες. Έχει έντονο ενδιαφέρον για τις κοινωνικές δράσεις και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που την ώθησαν να ασχοληθεί με τον εθελοντισμό.

Μαρία Πηλίγκου
Project Coordinator
ΛΟΧΡΗ

Η Μαρίνα Πηλίγκου είναι φοιτήτρια του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΟΠΑ και ζει στην Αθήνα. Έχει πολλά ενδιαφέροντα και είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένη, για αυτό και στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με το πρόγραμμα εθελοντισμού του Πανεπιστημίου της.

Αναστασία Μαρία Σουλιώτη
Project Coordinator
ΛΟΧΡΗ

Η Αναστασία ζει στο Μαρκόπουλο και σπουδάζει Λογιστική και Χρηματοοικονομικά στο ΟΠΑ. Ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό, τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για το χορό και κυνηγά κάθε ευκαιρία που θα τη βοηθήσει να αναπτυχθεί σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Κωνσταντίνα Τρούμπα
Project Coordinator
ΟΕ

Η Κωνσταντίνα είναι τελειόφοιτη του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του ΟΠΑ μέλος της ομάδας συντονισμού από τον Ιούνιο του 2017 και υπεύθυνη για τις δράσεις «Διδάσκω». Έχοντας υπάρξει μέλος διάφορων εθελοντικών ομάδων ως φοιτήτρια πιστεύει πως μέσω του εθελοντισμού κερδίζεις σημαντικές εμπειρίες οι οποίες σε εξελίσσουν διαρκώς δίνοντας σου την ευκαιρία με τις πράξεις σου να επηρεάζεις προς το καλύτερο τη ζωή ορισμένων ανθρώπων.

Ευχαριστούμε πολύ τα πρώην μέλη της ομάδας συντονισμού: Δάνο Γεωργιάδη (ΟΕ), Ελένη Φαναριώτη (ΟΔΕ), Ανθή Σουλετσιώτη (ΛΟΧΡΗ), Γιώτα Τσιμπίδη (Μ&Ε), Λίνα Μαντζώρου (ΔΕΤ), Μάριος Σπύρος Μπουραζάνης (ΟΔΕ),  Έλσα Καδιανάκη (ΟΔΕ), Δημήτρη Αγγελιδάκη (ΔΕΤ), Δήμητρα Γεωργιοπούλου (OE), Ειρήνη Γενναράκη (ΟΔΕ), Στέλλα Ξανθάκου (ΔΕΤ) και Αθηνά Τρανταλίδου – Σπυροπούλου (ΔΕΟΣ).

ONLINE ΠΑΡΟΥΣΙΑ

© Copyright 1996 – 2020 | Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | Designed & Developed by Stathis Katopodis

ONLINE ΠΑΡΟΥΣΙΑ

© Copyright 1996 – 2020 | Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | Designed & Developed by Stathis Katopodis